Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: Телевизия 7/8От октомври месец в този механизъм за

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: Телевизия 7/8От октомври месец в този механизъм за
Коментари Харесай

Йончева в „Студио хъ”: Правителството на България в момента стои върху тиктакаща бомба

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: Телевизия 7/8

От октомври месец в този механизъм за наблюдаване на 27 страни към този момент влиза корупцията, това е първа стъпка, и освен корупцията. Успяхме да ги убедим, и този механизъм към този момент ще следи и медиите, сподели евродепутатът Елена Йончева в „ Студио Хъ ” по Телевизия 7/8.

В България на процедура няма потребност да убиват публицисти, тъй като те убиват самата публицистика, властта го прави последвателно и става по-зле, и по-зле, макар отчетите на „ Репортери без граници ”, макар отчетите на Съвета на Европа.  Преди две седмици имах диалог с Вера Юрова. Предложих, средствата, които се дават за медии от Европа към съответните страни, не би трябвало да минават през националните прлавителства. Защото, колкото повече пари идват за медиите в България, толкоз повече става зле обстановката със свободата на медиите, тъй като се разпределят към тези медии, които не са справедливи към обстановката, която става в България. И Вера Юрова сподели, да, ще създадем всичко допустимо, тези средства да не минават през националните държавни управления, а да минават през задоволително авторитетни, самостоятелни организации, които могат да създадат критерии, кои медии в България са професионални и имат професионален метод, добави Йончева.

Правителството на България сега стои върху тиктакаща бомба, тъй като този нов механизъм, който се създава и първият стадий ще бъде разгласен през октомври, ще проверява обстановката в медийната среда и обстановката в корупцията. И сега, в който бъде казана цялата картина, ще има съответната плеяда и няма да има държавно управление, което да не се преценява. Независимо дали е държавно управление на ГЕРБ или на следващия ден нечие друго държавно управление. То няма по какъв начин да не се преценява, тъй като плеядата ще е удар върху държавното управление, по тази причина в този момент държавното управление стои върху тиктакаща бомба, сподели още Елена Йончева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР